Υπηρεσίες

 • Ασφάλιση Υγείας

  Ασφαλίστε με φροντίδα το πολυτιμότερο αγαθό, με σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα υγείας υψηλού επιπέδου. Επειδή αναμφίβολα η πρόληψη είναι αποτελεσματικότερη από τη θεραπεία αλλά και επειδή η πρόσβαση στα πιο σύγχρονα ιατρικά κέντρα με τα πλέον προηγμένα ιατρικά μέσα και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, είναι το λιγότερο που οφείλετε να προσφέρετε σε εσάς και την οικογένειά σας.

  Τα προγράμματα υγείας είναι πλέον ευέλικτα και έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες, ενώ παράλληλα σας επιτρέπουν να εξασφαλίζετε άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, όπου και όποτε τις χρειαστείτε.

  Σχεδιάστε λοιπόν το νοσοκομειακό πρόγραμμα που εσείς επιθυμείτε, επιλέγοντας τις υπηρεσίες υγείας που εσείς κρίνετε πως απαιτούνται, ώστε να νιώθετε πάντοτε ασφαλείς και προστατευμένοι.

  Η κάλυψη υγείας σας προσφέρεται ισόβια με την υπογραφή του συμβολαίου, για να είστε και να αισθάνεστε ασφαλείς από την πρώτη ημέρα και για όλη σας τη ζωή.

 • Ασφάλιση Σύνταξης

  Εσείς που σήμερα επενδύετε με συνέπεια και προσήλωση όλη σας την ενέργεια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σίγουρα οραματίζεστε ένα υψηλό επίπεδο ζωής όταν θα αποσυρθείτε από τον επαγγελματικό στίβο. Εξασφαλίστε το μέλλον που σας αξίζει, για να συνεχίσετε να γεύεστε χωρίς περιορισμούς τις χαρές της ζωής. Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα σας δίνουν τη δυνατότητα να διασφαλίσετε ένα πρόσθετο εισόδημα, στην ηλικία που εσείς θα αποφασίσετε.

  Επιλέξτε το χρόνο καθώς και τον καλύτερο τρόπο για να εισπράξετε το κεφάλαιο όπως εσείς πιστεύετε ότι ταιριάζει στις προσωπικές σας βλέψεις.

  Κάντε τον αποτελεσματικό σχεδιασμό, τρόπο ζωής. Απολαύστε ότι σας αξίζει.

 • Ομαδική ασφάλιση προσωπικού επιχειρήσεων

  Η καρδιά της Επιχείρησης είναι οι άνθρωποί που την απαρτίζουν. Η μέριμνα για ομαδική ασφάλιση είναι εγγύηση για την ίδια την επιχείρηση αφού αγκαλιάζει χωρίς διακρίσεις όλους τους ανθρώπους της. Με την κάλυψη της ομαδικής ασφάλισης οι εργαζόμενοι ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους στην επιχείρηση, γεγονός που αποδεδειγμένα τους κάνει πιο παραγωγικούς.

  Η Ομαδική Ασφάλιση καλύπτει τον εργαζόμενο όλο το 24ωρο με:

  Ασφάλιση Ζωής και Αναπηρίας

  Ασφάλιση Ατυχημάτων

  Ασφάλιση Εισοδήματος από Ανικανότητα για εργασία

  Νοσοκομειακή Περίθαλψη

  Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

  Επιπλέον η Ομαδική Ασφάλιση μπορεί να καλύψει τις οικογένειες των εργαζόμενων και φυσικά τον ίδιο τον επιχειρηματία.

  Η ομαδική ασφάλιση παρόλο που προσφέρει τόσα πολλά, στοιχίζει κυριολεκτικά ελάχιστα γιατί το ασφάλιστρο αναγνωρίζεται από την εφορία σαν παραγωγική δαπάνη της επιχείρησης.

  Η Ομαδική Ασφάλιση δεν είναι ένα τυποποιημένο πρόγραμμα αλλά ένα πρόγραμμα που δημιουργείται από έμπειρα στελέχη ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της ασφαλιζόμενης επιχείρησης.

 • Ασφάλιση αυτοκινήτου

  Για σας που χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας για να πάτε στη δουλειά σας, για να πάτε τα παιδιά σας στο σχολείο, σαν μέσο απόδρασης το Σαββατοκύριακο, αυτό αποτελεί ένα περιουσιακό στοιχείο που σας εξυπηρετεί και σας προσφέρει ένα είδος απόλαυσης.

  Όμως οι κίνδυνοι που το απειλούν είναι πολλοί. Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου προστατεύουν το αυτοκίνητό σας καθώς και εσάς και τα αγαπημένα πρόσωπα που μεταφέρετε με αυτό, με προϊόντα τα οποία παρέχουν ολοκληρωμένες και ευέλικτες λύσεις.

 • Ασφάλιση Αστικής ευθύνης

  Με την ασφάλιση της αστικής ευθύνης, προσφέρεται στον ιδιώτη και τον οικογενειάρχη ηρεμία και σιγουριά και τον απαλλάσσει από την αβεβαιότητα για τις οικονομικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στον οικογενειακό του προγραμματισμό ένα απρόοπτο ατύχημα. Αποζημιώνοντας άμεσα για τις φθορές που προξένησε τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της οικογένειάς του λόγω απροσεξίας ή και αμέλειας.

  Η κάλυψη της αστικής ευθύνης προστατεύει τον ίδιο και τα προστατευόμενα μέλη από σωματικές βλάβες και απώλεια ζωής που θα προκαλέσουν σε τρίτους καθώς και τις υλικές ζημιές σε πράγματα ή ζώα ιδιοκτησίας τρίτων. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του προγράμματος είναι ότι η κάλυψη αφενός δεν έχει περιορισμό χώρου και αφετέρου το πολύ μικρό κόστος.

 • Ασφάλεια Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

 • Ασφάλιση Κατοικίας

  Όσα αποκτούμε με συντονισμένες προσπάθειες και αγώνες είναι πολύτιμα. Πολύ περισσότερο, όταν αυτό είναι το σπίτι μας, ο χώρος που απολαμβάνουμε τις προσωπικές μας στιγμές, το καταφύγιό μας. Γνωρίζοντας καλά την ανάγκη για ασφάλεια και θαλπωρή έχουν σχεδιαστεί ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας. Προγράμματα που ικανοποιούν απόλυτα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς από εσάς, προσφέροντας πολλές δυνατότητες επιλογής σε καλύψεις της κατοικίας σας, του περιεχομένου της και των προσωπικών σας αντικειμένων. Είναι προγράμματα ολοκληρωμένα που δημιουργήθηκαν για να καλύπτουν την περιουσία σας. Εκτός από το κτήριο ή/και το περιεχόμενό του, έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε τα τιμαλφή σας, κοσμήματα και έργα τέχνης.

 • Ασφάλιση Επιχείρησης

  Η δημιουργία και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι έργο ζωής και η διασφάλιση των κεκτημένων είναι ζητούμενο πρώτιστης σημασίας. Κατανοώντας τις ανάγκες του σήμερα, έχουν δημιουργηθεί πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης για κάθε είδους επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη.

  Προγράμματα πλήρους προστασίας της επιχείρησής σας, απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες. Ιδιαίτερα ευέλικτα, απευθύνονται σε όλους τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες και προσφέρουν μοναδικές καλύψεις με πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα. Πάνω απ’ όλα, αποτελούν τη δική σας δικλίδα ασφαλείας, δίνοντάς σας την ελευθερία να αξιοποιείτε το χρόνο σας, δημιουργώντας για την επιχείρησή σας και όχι να τον ξοδεύετε ανησυχώντας γι’ αυτήν. Η δουλειά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας.

  Προσφέρουν ολοκληρωμένη κάλυψη, προσαρμογή στις δυνατότητές σας και πλήρη διαφάνεια στους όρους του συμβολαίου σας. Διασφαλίζουν την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της επιχείρησής σας, ότι και αν συμβεί. Προσφέρουν την πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη της επιχείρησης, ασφαλίζοντας τον εξοπλισμό, το κτήριο, τα προϊόντα ακόμα και το ανθρώπινο δυναμικό στο χώρο της εργασίας του.

 • Ασφάλιση Έργων τέχνης

  Κάθε ένα έργο τέχνης αποτελεί μια σταθερή, διαχρονική και ανεκτίμητη αξία για τον ιδιοκτήτη του. Όλοι όσοι έχουν στην κατοχή τους έργα τέχνης, είτε ως μεμονωμένοι συλλέκτες, είτε λόγω της επαγγελματικής τους δραστηριότητας επιθυμούν να αισθάνονται ότι μπορούν να τα προστατέψουν από όλους τους πιθανούς και απρόβλεπτους κινδύνους που πιθανώς να τα απειλούν.

  Η τέχνη απαιτεί ειδική ασφάλιση και προστασία. Η απώλεια του συλλεκτικού κομματιού σας από κλοπή ή ληστεία, η φθορά ή καταστροφή του από πυρκαγιά, σεισμό, πλημμύρα, έκρηξη, θραύση, κακόβουλες ή τρομοκρατικές ενέργειες ή ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας μεταφοράς, είναι καταστάσεις που σήμερα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά.

  Η διαδικασία ασφάλισης αντικειμένων τεράστιας οικονομικής και συναισθηματικής αξίας απαιτεί απόλυτη εχεμύθεια, υπευθυνότητα και βέβαια μεγάλη εμπειρία ώστε ο ιδιοκτήτης τους να αισθάνεται ήρεμος για να απολαμβάνει το μεγαλείο τους.

  Με το πρόγραμμα ασφάλισης έργων τέχνης προσφέρεται, σε ιδιώτες και επαγγελματίες, η δυνατότητα να καλύπτουν τις συλλογές τους από κάθε πιθανό κίνδυνο. Πρόκειται για ασφαλιστικά προγράμματα που διαθέτουν πολλαπλές καλύψεις, εχεμύθεια, ευελιξία και προπαντός ταχύτητα σε περιπτώσεις αποζημιώσεων, κάνοντάς τα απαραίτητα για κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία.

 • Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

  Μέσα από πρωτοποριακά ασφαλιστικά προγράμματα μπορείτε να ασφαλίσετε ολόκληρο τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό κατά παντός κινδύνου, καλύπτοντας τις ηλεκτρονικές συσκευές σας από κάθε απρόβλεπτη και αιφνίδια ζημιά.

 • Ταξιδιωτική ασφάλιση

  Το ταξίδι είναι απόλαυση, είναι στόχος. Στόχος άλλοτε επαγγελματικός και άλλοτε προσωπικός. Για σας που ανήκετε στη γενιά της ταχύτητας και της παγκοσμιοποίησης, τα ταξίδια πλέον είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι της ζωής σας. Και επειδή τίποτε δεν πρέπει να σας αποσπά από το σκοπό του ταξιδιού σας, μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη κάλυψη για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή καθυστέρηση που μπορεί να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Κάθε ταξίδι είναι και μια εμπειρία. Φροντίστε να το απολαμβάνετε και να το θυμάστε πάντα σαν μία ακόμα θετική στιγμή.

  Το προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης απευθύνονται σε όσους ταξιδεύουν συχνά, όπως στελέχη επιχειρήσεων, πωλητές κάθε είδους, καθώς και εταιρίες που ενδιαφέρονται για τη μεμονωμένη προσωπική ασφάλιση των στελεχών τους.

 • Ασφάλιση Σκαφών Αναψυχής

  1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

  Η ασφάλιση της αστικής ευθύνης αφορά ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους από υπαιτιότητα του κατόχου του σκάφους. Αυτή η ασφάλεια είναι υποχρεωτική βάσει του νόμου 2743/99. Η κάλυψη αυτή σας προστατεύει από τυχόν οικονομικές απώλειες που μπορεί να υποστείτε, εάν κληθείτε να αποζημιώσετε τρίτους σε περίπτωση ζημιάς (όπως π.χ. τραυματισμός/ θάνατος τρίτου, υλικές ζημιές άλλων σκαφών, λιμένων κτλ.)

  2. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΙΔΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ

  Η ασφάλιση ιδίων ζημιών αφορά ζημιές που μπορεί να υποστεί το ίδιο το σκάφος σας από πυρκαγιά, κλοπή, ζημιές από σύγκρουση ή πρόσκρουση, κινδύνους θαλάσσης και άλλους κινδύνους.

  Η κάλυψη αυτή προστατεύει τα περιουσιακά σας στοιχεία από τυχαία γεγονότα, τα οποία μπορεί να επιφέρουν μέχρι και την ολική απώλεια του σκάφους σας.

  Επιπλέον, πέρα από τις παραπάνω βασικές καλύψεις ο κλάδος ασφάλισης σκαφών μπορεί να σας προσφέρει και παραπάνω ασφαλιστικές λύσεις, όπως:

  αστική ευθύνη από και προς σκιέρ,
  κάλυψη ιδίων ζημιών από πανιά και κατάρτια κατά τη διάρκεια αγώνων,
  μηχανικές βλάβες (εσωλέμβιες ή έσω/ έξω μηχανές),
  ασφάλιση των προσωπικών σας αντικειμένων κατά την παραμονή σας στο σκάφος,
  πτώση της εξωλέμβιου μηχανής στη θάλασσα,
  κάλυψη κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σε trailer.

 • Ασφάλιση Οδικής η/και Ταξιδιωτικής Βοήθεια

  Βρίσκεται δίπλα σας άμεσα για να αντιμετωπίσετε μαζί όποια ακινητοποίηση από βλάβη ή ατύχημα και αν έχει προκύψει στο αυτοκίνητό σας είτε αυτό είναι αλλαγή ελαστικού, απώλεια κλειδιών, έλλειψη βενζίνης, κ.α.

  Η παροχή αντικατάστασης οχήματος, εισιτηρίου επιστροφής, κρατήσεως δωματίου σε ξενοδοχείο είναι λίγες από τις επιπλέον παροχές, που συγκαταλέγονται στην οδική βοήθεια έτσι ώστε μία δυσάρεστη στιγμή να μετατραπεί σε θετική εμπειρία.

 • Ασφάλιση Νομικής Προστασίας

  Σήμερα, η ασφάλιση Νομικής Προστασίας είναι περισσότερο απαραίτητη παρά ποτέ! Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είτε ως πολίτες, εργαζόμενοι και καταναλωτές είτε ασκώντας την επαγγελματική ή επιχειρηματική μας δραστηριότητα, η πολυνομία, η ανάγκη για απόλυτα εξειδικευμένες νομικές συμβουλές στους τομείς που μας ενδιαφέρουν, αλλά και το συνεχώς αυξανόμενο κόστος για να καταφύγουμε σε μια δικαστική αναμέτρηση απαιτούν την θωράκισή μας με αξιόπιστες ασφαλιστικές καλύψεις Νομικής Προστασίας.

  Η Νομική Προστασία είναι θέμα ειδικών και ένα πολύτιμο «αγαθό» για κάθε πολίτη.

 • Ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων

  Ο Κλάδος Μεταφορών Εμπορευμάτων καλύπτει τις πιθανές ζημιές ή απώλειες των εμπορευμάτων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους με οποιοδήποτε μέσο.

  Ασφαλίζει κάθε είδους αγαθά (μηχανήματα, πρώτες ύλες, τρόφιμα, μεταφερόμενα αυτοκίνητα και γενικά πάσης φύσεως εμπορεύματα), που διακινούνται με όλα τα αναγνωρισμένα μέσα μεταφοράς στη στεριά, στη θάλασσα και στον αέρα. Ανάλογα με την περίπτωση και τις ανάγκες του πελάτη, παρέχεται κάλυψη σύμφωνα με τις ρήτρες του Ινστιτούτου των Ασφαλιστών του Λονδίνου (Ι.C.C.) ή με οποιουσδήποτε άλλους αναγνωρισμένους όρους ασφάλισης, ώστε να διασφαλίζονται πλήρως τα συμφέροντα των ασφαλισμένων.

  Μπορείτε να ασφαλίσετε τις εξαγωγές και τις εισαγωγές σας, καθώς και τις εντός της Ελλάδος διακινήσεις διαφόρων προιόντων, συμβάλλοντας στην προστασία του εξωτερικού και του εσωτερικού εμπορίου.